Hosszú útra készülve

Hol is kezdjem? Tavalyi utam óta nem nagyon tettem ki a lábam az országból, most viszont újra nagy ugrásra készülök. Az úticél nem új, Costa Ricába indulok megint, de most nem ám csak kiruccanni: egy egész évre megyek! A pontos miértekről meg hogyanokról több okból se szeretnék publikálni, sokan már úgyis unalomig ismerik a sztorit, aki mégse, annak ez egy remek alkalom, hogy elbeszélgessünk egyet!

Ez a bejegyzés így még itthon íródik, pakolásról, költözésről, papírügyekről, és a barátoktól meg családtól való elszakadásról már rengeteg tapasztalatom van, de ezek annyira se nem víg, se nem izgalmas ügyek, így ide nem nagyon kívánkoznak.

Vagy mégis? Egy okmányirodai sztorit csak meg kell osztanom veletek! Az albérletből történő kiköltözésem okán egy szeles, hideg délelőtt elsétáltam az irodába, ahol kijelentkeztem ideiglenes lakhelyemről, így új lakcímkártyát is kaptam. Másnap ajánlott küldeményem érkezik a postán, hát mi van benne? Egy másik lakcímkártya, amin újra rajta van az ideiglenes címem, ahonnan előző nap kijelentkeztem! Indoklás: mivel címem hibásan „magasföldszint 1.”, ezt ők korrigálták, és most küldik a javított példányt, melyen javítva, „földszint, 1. ajtó” szerepel. A régi hibásat szíveskedjek mihamarabb leadni az okmányirodán. Vivát!

Január 9-én indulok el kifelé, és várhatólag 2012. karácsonya előtt jövök haza, addig újra üzemel ez a blog, a kérésem mindenki felé továbbra is ugyanaz: kommentelni tessék! 😉


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .