Budapesti búcsú

Az utolsó közös koncertek után hirtelen elkapott a fogaskerék újra itthon, munka- és lakáskeresés, meg sok egyéb intéznivaló. Most, hogy kicsit egyenesbe kerültem (az új albérlet szinte teljesen berendezve, kedden pedig már munkába is állok), pótolom a hiányosságokat.

Ahogy előző bejegyzésemben is írtam, végül Budapestre jöttünk a dánokkal koncertezni (és persze partizni). Mivel én az utolsó három hétre már nem tértem vissza Vallekildébe (hivatalosan június 6-ig tart a kurzus), így az utolsó közös koncertek és búcsúpartik voltak ezek.

Vasárnap délelőtt indultunk egy nagy és kényelmes turistabusszal, és körülbelül 20 óra éjszakai utazás után értünk haza. Én még Bicskén leszálltam a buszról, mivel az utolsó hetet inkább pihenéssel mint Budapesten mászkálással akartam tölteni. Természetesen a keddi próbán és a koncerteken ott voltam, és a búcsúpartit se hagytam volna ki semmi pénzért. 😀 A Gödörben és a Tűzraktérben is nagyon jól sikerültek a programok (koncert némi felolvasással vegyítve), nagy volt a hangulat és zeneileg is egész jók voltunk (már persze magunkhoz mérten 😉 ).

Az út közben minden busszal utazóról készítettem még egy portrét az emlék kedvéért, és a tűzraktéri koncerten is lőttem pár fotót, klikk ide a képekért!

Vörös Andris zenésztárs és filmes guru elkészítette a koncertfelvételek válogatását a legjobb nótákból; az első három videó a Gödörben, a második három pedig a Tűzraktérben készült. Enjoy them! 8)

Klikk a többi videóért: (gördíts lefelé)


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

4 hozzászólás a(z) “Budapesti búcsú” bejegyzéshez

  1. Zsuzso avatar

    Nagy show lehetett Pesten!
    Örülök, hogy minden rendeződött körülötted. New month, new life… 🙂
    Utólag is boldog születésnapot kívánok!!! (Csütörtök este már tuti tudunk dumálni. Addig sajnos nem.)

  2. KoBa(k) avatar

    Jajah, majd mesélek! 😉 Kösz a szülinapi köszöntést. Sok sikert neked, drukkolok szerdán!

  3. Györgyi avatar
    Györgyi

    Szia!
    Nagyon tetszett a koncert, visszahallgatva is, és úgy is, hogy nem tudtam, hogy játszol.
    Majd fogom javasolni a blogodat 🙂
    Györgyi

  4. KoBa(k) avatar

    Hát úgy látom Vallekildének nem kell nagy reklám, ahány magyar járt már odakinn, viszi a hírét. A koncerten nagyon jó volt a hangulat a színpadon, örülök hogy ezek szerint a nézőtéren is! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .