Vallekilde menni Budapest [frissítve]

Az eredeti féléves programban az szerepelt, hogy májusban az iskolával egy hetes dániai körútra indulunk, más népfőiskolákban megszállva, koncerteket adva, körülnézni az ország más tájain, egészen Észak-Jütlandig. Az iskola vezetése azonban úgy döntött, hogy olcsóbb és érdekesebb lesz, ha ehelyett Budapestre utazunk egy hétre.

Hát először jól felhúztam magam ezen, mert ugye egész Dániát körbenézni saját erőből nagyon sokba kerülne, eddigi túráink során nem nagyon hagytam el Sjællandot. Budapestet ezzel szemben úgy érzem elég mélyrehatóan ismerem már. 😉 További dilemma volt, hogy a túra utáni három hét ami hátravan még a félévből nem biztos hogy megéri a 24 órás buszutat vissza Dániába.

Ha már Budapest, akkor viszont remek alkalom hogy mindenkit meghívjak a koncertjeinkre! Ne tessék komoly színvonalra számítani mert nagyon vegyes a társaság, de remélem azért összekapjuk magunkat… egyébként meg jó alkalom egy kis dánokkal való ismerkedésre, és újra találkozásra. 🙂

Vallekildéből még május 10-én indulunk busszal, 11-én délelőtt fogunk megérkezni Budapestre. Elvileg három koncertet adunk, ebből az első még nagyon kétséges, de a másik kettő biztosan meg lesz tartva. A szentendrei koncert törölve lett, így csak két koncertet fogunk adni.

[Frissítve] Időpontok és helyszínek:

  • május 12. kedd koradélután – Szentendre, utcai koncert (?)
  • május 13. szerda 19:00 – Budapest, Gödör Klub
  • május 14. csütörtök 21:00 – Budapest, Tűzraktér

A dánok péntek este hagyják el az országot, én pedig – végül így döntöttem – itthon maradok, kihagyva az utolsó három vallekildei hetet. Úgy néz ki tennivalóm lesz sok, nomeg júniusban Zsuzsót is meg kell látogatnom feltétlenül! 😉

A koncertekre mindenkit szeretettel várok!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

7 hozzászólás a(z) “Vallekilde menni Budapest [frissítve]” bejegyzéshez

  1. Zsuzso avatar

    Tök jó, tök jó!!! Csak 1 bökkenő van: én nem lehetek ott a koncertjeiteken!! Grrrrrrr!!! Ide is tessék jönni! (Vagy a dánoknak nem elég jó, szép, nagy hely Berlin???)
    Ja, ha jössz, légyszi hozz magaddal egy Berlin útikönyvet is, mert az itteni szőrén-szálán eltűnt! 😉

  2. KoBa(k) avatar

    A dánoknak Berlin túl közel van, úgy ugranak ki a németekhez mint mi Bécsbe, ismerik mint a tenyerüket.
    Nagyon eltűntél, se blog se MSN, mi a helyzet arrafelé? Veszek útikönyvet, de számítok rád is mint őshonos berlinire! 😛
    [frissítés] Látom a blogra írtál azóta, sztorikat kérünk még! 😀

  3. Zsuzso avatar

    Őshonos??? Igyekszem megfelelni az elvárásoknak. :s
    Május 1-jén is kint voltam, de akkor alig bírtam mozdulni bringával. De szerencsére júniusban tudtommal nem lesznek ilyen gondok. Majd elmegyünk a kedvenc helyemre is! 🙂

  4. Jazzabi avatar

    Betörtök a pesti klubbéletbe? 😉 Addigra úgy néz ki kész lesz a nagy mű is, bár a héten elég sűrű a program a koncertek miatt… 🙂

  5. KoBa(k) avatar

    Ha elkészülsz addigra, szívesen várunk! Te már tudod mire számíthatsz, úgyhogy csak saját felelősségre… 😉

  6. Jazzabi avatar

    🙂 Bele nem hal senki az biztos! 😛 Egyenlore a holnapi meg a holnaputani koncertek foglalnak le, majd hetvegen beszelunk rola, addigra kiderul hogy alakulnak a dolgok.

  7. […] KoBa(k) @ Vallekilde Balázs’s Adventures in Denmark « Vallekilde menni Budapest [frissítve] […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .