Közösségi fotók

Juci lőtt pár klassz fotót amin végre emberek is vannak, ahogy hiányoltátok. 🙂

Katt ide a képekért!

Még a hétvégén feltöltök majd némi videóneműt is a tegnapi koncertről, aztán ígérem írok megint hosszabb bejegyzéseket is!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

4 hozzászólás a(z) “Közösségi fotók” bejegyzéshez

  1. mt avatar

    Áááá. Nagyon hangulatos. 🙂 Az épület meg a kis ködös környezete. Csocsó for prezident!!! :mrgreen: Az egy jó dolog, pláne az ilyen kocsmai kivitelű dolgok. Egész jónak tűnik az ivaros arány is. úgy látom minden jól indul odakint. 😉

  2. Nóri avatar
    Nóri

    Ááá helló!
    Annyira jó, hogy így nyomon tudjuk követni az ottani eseményeket! Úgy látom nagyon jó a hangulat, és szép a környezet! Persze a köd mindenhol ott van 🙂
    Arról mesélj, hogy milyenek az órák. Hogy tanítanak?
    Jó tanulást, és szórakozást!

  3. Jazzabi avatar

    Aloha!

    Végre emberek a képeken! 🙂 Remélem már sikerül rábírni a dánokat az angol nyelv használatára! 😉 De amúgy jól néz ki a hely, csak egy kis napsütés hiányzik. Bezzeg itt már majdnem tavaszi idő van!

    Az órák engem is érdekelnek, majd írj róluk ha lesz időd!

    Addig is jó zenélést!

  4. KoBa(k) avatar

    Írok még a héten feltétlenül az órákról. A dánok közül sokan kapcsoltak azóta, és figyelnek ránk, aki meg nem az úgyis bunkó. 🙂 A videjó sajnos késik picinyég, Juci még mindig küzd vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .