Pár szó az épületről

Az iskola – és maga az épület is – 140 éves, így eléggé különleges hangulata van – azonban igen otthonos és kényelmes a sok gusztusosan berendezett közösségi térrel. Elhelyezkedését tekintve egy kis falu szélén, a semmi közepétől két lépéssel jobbra található.
It’s like living in a Harry Potter movie – jegyezte meg első nap a suliigazgatónk, Bo Espersen.

Az alaprajz U betűt formáz, melynek bal szárában a lakószobák találhatók, 3 szinten. Sok szobában külön zuhany és WC van, de amelyikben nem lenne (ilyen a mienk is), ott a szomszéd ajtó a folyosón a közös (2 szoba által használt) fürdőszoba. Mosdó mindegyik szobában van.

Az épület középső részében közösségi- és előadótermek találhatók; ami nagy pozitívum számomra, hogy szinte mindegyikben ott figyel egy zongora vagy pianínó (még az ebédlőben is!), így bármikor könnyen lehet hangszerhez jutni (pláne hogy én vagyok az egyetlen billentyűs a kurzuson 🙂 ).

Az U betű másik szárában az  irodák, tantermek (Music Room, Ceramics Room, Art Room), egy nagy kandallós közösségi terem, egy kis mozi és a Festival Hall (koncertterem) található. Az épületnek ehhez a sarkához van legközelebb a különálló tornacsarnok, ami szintén 140 éves, műemléki védelem alatt álló épület.

Fotókért erre tessék kattintani!

Legközelebb mesélek nektek egy átlagos hétköznapról, jó éjszakát gyerekek!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

4 hozzászólás a(z) “Pár szó az épületről” bejegyzéshez

  1. Jazzabi avatar

    Nem rossz ez a Harry Potter iskola, de azért remélem nem olyan kihalt mint a képeken. 🙂

    Látom a táblán már fent van a lényeg: II-V-I 😉 Biztos valami só kis standard akkordmenete.

    Remélem az emberekről is kerülnek fel amjd fotók. Meg koncertvideó örjöngő tömeggel! 😀

  2. mt avatar

    Stúdiója nincs ennek a jó kis helynek? 🙂

  3. KoBa(k) avatar

    A Summertime akkordjai vannak a táblán… játszottunk még két Radiohead számot, meg a Cameleon c. nótát. Talán holnap már lesz videó is a koncertről!

    Van némi stúdiótechnika: egy Mackie keverő, kondimiksik, két iMac, FW hangkártya, füleserősítő, ilyesmik… továbbá egy jófej kivénhedt rockercsávó építget stúdiókellékeket épp a felvételhez, hanggátlót, ilyesmit. Majd elvileg felveszünk mi is pár számot, meglátjuk milyen minőségre telik a cuccból! 🙂

  4. mt avatar

    Úgy legyen. Ebből már simán lehet átlag demószint felett hozni! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .