Nagyheti kóruskoncert

Virágvasárnap után rögtön másnap új esemény akadt: első koncertem a helyi kórussal ugyanitt, Herediában. A saját fotók sajnos nem lettek az igaziak, így Facebookról csentem egy galériára valót, plusz bónusz videót. Mivel a képek magukért beszélnek, csak röviden kommentálok most, kérdezzetek bátran!

Szakmázóknak a műsorlap:

Fél templomnyi közönséggel kezdtünk, de a záró Händel Allelujáig teljesen megtöltöttük, a slágerdarab mindig hálás műfaj. 🙂

Videó következik: amerikai kórusmű, spanyol szöveggel (Cerca de Ti, Señor). Helyi akcentust gyakorolni tökéletes volt. 🙂 Facebook link, hiba esetére.

Helyi konzisok adták a vonósnégyest, a karnagyunk, José megkönnyebbülten mosolyog a koncert vége felé.

Koncert után maradunk még egy órát a plébánián némi sütizésre és klubéletre. A konzisoknak José épp az orgonaőrült európai srácot magyarázza, én meg igyekszem nem lemaradni a spanyol beszélgetésben. Bónuszként dekoratív elsőhegedűs balról.

További fotók a brácsista, Daniel albumából:

A nap spanyol szava: concierto – koncert.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

2 hozzászólás a(z) “Nagyheti kóruskoncert” bejegyzéshez

  1. Zsuzsó avatar
    Zsuzsó

    Csak, hogy el ne feledd: a kottákat hozd haza!! (ha túl sok és nem akarsz cipekedni, akkor szkennelve is jöhet…) 😀 További jó éneklést!

  2. KoBa(k) avatar

    Hozom, feltétlenül, lehet majd leadni a fénymásolási igényeket! 😉

    Mivel többen keveseltétek a videót, itt egy másik felvétel a koncertről: https://www.facebook.com/photo.php?v=329937417060569

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .