Emlékeztem

Egyszer volt, hol nem volt, sok évvel ezelőtt egy magyar srác Dániában járt és sok érdekes dolgot látott. Megnézte például Hamlet híres kastélyát, blogolt is róla keveset, de annyira nem volt kocka, hogy megemlítse, mi mást látott arrafelé a történelmi emlékeken túl…

Ezt a hiányt ezennel bepótoljuk! 🙂 A történetből kihagyott elem egy Google Street View autó volt, mely éppen a kastély melletti parkolót fotózta szorgalmasan.

Hogy ez most miért is érdekes? Hát mert ma kaptam a hírt Marcitól, hogy végre feltöltötték a fotókat, és mi is rajta vagyunk ám! Hivatalosan is bekerült a Mátrixba a kastélylátogató kis magyar csapat.

A közelebbi fotón balról jobbra látható jómagam,  Gyurci, Marci, Alíz és Árpád. A képekre kattintva nagyobban is megtekinthető, következő térképfrissítésig. 🙂

3 hozzászólás a(z) “Emlékeztem” bejegyzéshez

  1. Miért olyan homályos a fejed? 🙂
    (Múlt héten elkezdtem betanítani a darabodat. A szövege durva…!)

  2. Mert a Google önkényesen úgy döntött, hogy szégyenlős vagyok… 🙂 Kaptál az e-mailedre kiejtési segédletet, nem tudtam, hogy te is betanítasz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .