Dolgoztam

Mert ugye valakinek azt is kell. Meg egyébként is, főnök úr is olvas blogot (helló, Diab!), úgyhogy legalább a látszatot fenn kell tartani, hogy nem csak nyaralok itt céges költségen (de). 🙂


Heredia Plaza, Costa Rica nagyobb térképen való megjelenítése

Na akkor tessék megtalálni a [+] gombot a térkép bal felső sarkában, és zoomoljunk egy jóízűt közösen! Közép-Amerika, Costa Rica, Heredia „megye”, Heredia település, Heredia Plaza. San Joséval gyakorlatilag összenőve terül el errefelé pár megyeszékhely, fura tortaszelet formájú megyéket eredményezve. Heredia a fővárostól északra található, saját egyeteme, kórháza, és „irodaközpontja” van – itt dolgozom én.

Így néz ki az épület az utca felől. Hűen tükrözi az itteni főbb építészeti irányzatokat – fantáziátlan, de legalább ronda.

Pár lépéssel közelebbről megtekinthető az irodánk panorámaablakából feltáruló látvány – a mi helyiségünk a parkoló végében látható gyaloghíd jobb lábánál helyezkedik el.

Itt dolgozom éjt nappallá téve két állandó szárnysegédemmel együtt: balról jobbra Nestor és Lou látható. Az ő feladatuk, hogy egyrészt kidolgozzák azokat az igényeket ami alapján én megvalósítom a weboldalt, és megfelelő tesztadatokkal lássanak el. Lou próbálja helyettem is noszogatni a csapat két másik tagját (akik a másik épületben tanyáznak): Carlost, aki az adatbázissal igyekszik dűlőre jutni, és Marthát, aki a fő design-felelős és grafika. 😉

Az én kis irodai asztalom. Természetesen minden érdemi munka itt készül el, hihetetlen szakértelemmel uralkodva a kódsorok és basáskodva a kollégák fölött gályázom itt minden nap hosszú órákon át. (Diab, figyelsz még?) Izzadtsággal és vérrel készült munkám eredményét ezután újra átadom Lou és Nestor kezeibe, akik némi tesztelés után visszaigazolják Dannek a főfőnöknek a napi penitencia sikeres végrehajtását.

A folytatásos dráma következő epizódját igyekszem hamarosan szállítani, addig is kommentelésre fel!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

5 hozzászólás a(z) “Dolgoztam” bejegyzéshez

  1. Jazzabi avatar
    Jazzabi

    Hú, te honnan másoltad ezt a szöveget? 😀 Amúgy nincs céges adatvédelem, fotózási tilalom meg ilyenek? 😛

  2. KoBa(k) avatar

    Nincsen szerencsére. Azért közelebbi képernyőfotókat nem kaptok, meg a project céljáról se nagyon fogok blogolni… de azt hiszem ez itt nem is érdekes, nem erről szól a blog. 🙂

  3. diab avatar
    diab

    figyellek! 🙂

  4. Zsuzsó avatar
    Zsuzsó

    Azért remélem nyaralsz is egy picit! (Csak annyira, h a főnököd ne lássa! 😉 )

  5. KoBa(k) avatar

    Csak szigorúan inkognitóban! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .