Utazósblog újratöltve

Üdv az olvasónak!

Anno  2009-ben Dániába indulásom appropóján indult ez a blog, az ottani élmények megörökítésére. Hazatérésem után abba is hagytam az írást, de most újra itt az ideje leporolni a billentyűzetet! A sztori dióhéjban: a magyarországi cégnél, ahol programozóként dolgozom, kábé egy éve kaptam egy érdekes projectet: egy közép-amerikai cégnek kellett egy bonyolult weblapot fejleszteni, több önmagában se szokványos funkcióval.

A project azóta is tart, azonban az ottani kollégákkal a kommunikáció soha se lett túl gördülékeny, azonban az ottani cégvezetés egyre idegesebb lett a határidők miatt. Így adódott a lehetőség, hogy egy hónapra kiutazzak, tisztába tenni az ügyet és betömni a fehér foltokat. Remélem sikerrel járok és közben az országot is fel tudom deríteni kissé a hétvégéken.

Ez a hét még a lázas készülődés és búcsúzkodás jegyében telik, pénteken (november 12.)  utazom ki, úgyhogy megy a visszaszámlálás! (Ha minden igaz, hazajönni december 18. körül fogok.) Itt mesélek majd nektek ahogy időm lesz, tessék olvasni, kommentelni bátran!

Visszaszámlálás: Még 3 nap és irány Costa Rica!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

2 hozzászólás a(z) “Utazósblog újratöltve” bejegyzéshez

  1. roberta avatar
    roberta

    a blogodat mindjart elolvasom, a dizajnrol viszont muszaj elmondanom, hogy meses:))
    Otletes, szines, tele van egyedi megoldasokkal, es fejlesztesekkel. A suszter es az o cipoje:))))

  2. KoBa(k) avatar

    Tessék rajzoltatni a drága kollégákkal egyet, én leszek az első aki lecseréli! Viszont addig örülj míg én el nem kezdek designolni, annál még a gyári kinézet is 1000x jobb. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .