Koppenhága 2

A múlt hétvégét megint Feri bácsiéknál töltöttem, szombaton Koppenhágába mentünk városnéző körútra Paul másod-nagybátyámmal.

Mivel csak egy napunk volt, ezért főleg a kötelező köröket – városháza, királyi palota és környéke, nyhavn (“új” (régi) kikötő), kis hableány, városi panoráma, a koronaékszereket őrző kastély – tettük meg a fővárosban. Tetszettek a várost keresztülszövő kisebb-nagyobb csatornák, a kikötő és a régi erődítmények, néhány különlegesebb épület és a közparkok. Maga a város viszont nekem kicsit túl szürke. Ha lesz még időm rá, tavasszal visszanézünk még egy napra, talán akkor más benyomást fog kelteni.

Pár klassz fotót azért sikerült lőnöm, tessék nézegetni, kérdésre szívesen mesélek többet egy-egy képről! 😉

3 hozzászólás a(z) “Koppenhága 2” bejegyzéshez

 1. Hello!
  Nagyon jók a képek! Én kérnék leírást is melléjük… 🙂
  Végre írtam én is.
  Remélem Nálatok is egyre többet süt a nap! 😛
  Szép napot!!

 2. Itt sajnos nincs időm olyan stílusú “képregényeket” készíteni mint amit a Vándor utakról szoktam… de majd ha hazamentem tartok fotós-mesélős estet bosszúból. 😉
  A héten nagyon szép napsütésünk volt nekünk is, tegnap este még tábortüzet is raktunk, nagy viking stílusút, égig lobogósat, nem is fáztunk mellette éjfélig. 🙂

 3. Visszajelzés: SSzabi @ Vallekilde « KoBa(k) @ Vallekilde

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .