The future of newspaper, the newspaper of future

Ezzel a címmel készítettünk prezentációt egy dán lapkiadó, a CCI Magazine által kiírt innovatív versenyre. A verseny célja dióhéjban egy olyan ötlettel való előállás, ami különböző (legalább kettő) médiumot is használ. Nem ártott, ha van az ötletnek alapszintű üzleti modellje, és nem teljesen a valóságtól elrugaszkodott megoldás.

Mivel engem mindig is érdekelt a téma (az internet és az újságírás jövője), ezért gyorsan összerántottam egy klassz kis csapatot (4 fős teamek jelentkezését várták), és beneveztünk a megmérettetésre: András, Olivér, Tomasz és jómagam lettünk a négy muskétás.

Balázs, Tomasz, Olivér, András

Az ötlet kitalálására és a prezentáció elkészítésére egy hónapunk volt, ezt rendesen ki is használtuk; átlag hetente tartottunk brainstormingokat. Végül egy nagyon ütős kis prezentációt állítottunk össze, az élőszavas előadást én vezettem. Szerencsére nagyon jól sikerült, bár paráztam rendesen, de nagy sikert aratott az ötlet és az előadásmód is.

A prezentáció online megnézhető itt!
A léptetéshez a jobb alsó sarokban levő nyilakat használjátok.

Egy szó mint száz, négy csapatból minket ítélt nyertesnek a zsűri, fődíjként minden csapattag egy 16 GB-os Apple iPod touch-ot kapott ajándékba. Legalább lesz mivel kockulnom Barcelonában… 😉

Holnap délben repülünk a pálmafák, meleg tengerpartok, jó borok, őrült építészek és festők városába. Jövő hét szombatig ott tengetjük napjainkat, úgyhogy legközelebb egy hét múlva jelentkezem, addig jók legyetek! 🙂

11 hozzászólás a(z) “The future of newspaper, the newspaper of future” bejegyzéshez

 1. Aaaaaztamindenit!! Gratulálok a csapatnak! Mestermunka! (Mit mondjak még? Le a kalappal!)
  Barcelonából miért nem jelentkezel?? Ott nem lesz interneted? 😛

 2. Nem apróztuk el. 😉
  Ingyen WiFi-t valószínűleg találok majd, de blogot írni iPod-ról kicsit nehézkes, notebookot meg nem viszek. MSN-en időnként talán fönn leszek és az e-mailjeimet is olvasom majd. Színes-szagos, képes bejegyzést meg úgyis utólag írok majd csak.
  Régen hallottam felőled, mi a helyzet Berlinben?

 3. gratula-gratula

  na, ha ilyen szép Barcelona, akkor érdemes próbára járni, hogy szeptemberben mehessünk a kórussal 🙂

 4. A Vándorral! Kár, hogy én nem tudok menni! Úgyhogy már most előre szólok, hogy majd készítsd el a szokásos fényképes beszámolódat arról az útról!

 5. Nocsak, nocsak! Vándorral jövök legközelebb ide? Az vicces lesz! Mondjátok hogy nem busszal kell lebumliznunk majd idáig. Tényleg kár hogy nem tudsz jönni Zsuzsó, fantasztikus ez a város!

 6. Nem busszal, úgy néz ki repülővel. (Legalábbis a legutóbbi Vándoron, ahol jelen voltam, erről volt szó.) Én is borzasztóan sajnálom, hogy nem tarthatok Veletek!! Egyébként Berlin is fantasztikus! Most értem haza egy koncertről, ami egyszerűen fenomenális volt!! (Vagy csak ilyen ritkán járok koncertre?? – annak is a nézőterére!?!) A berlini filharmonikusok 12 csellistája adott egy bombajóóó estet. Azt hiszem, új rajongójuk akadt…

 7. Visszajelzés: KoBa(k) @ Vallekilde

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .