Elhavazva 2

Kilátás az ablakomból.Most már szó szerint is. 🙂 Dolgom továbbra is rengeteg, hamarosan írok a musicalről kicsit, addig kitartás!

Szolgálati közlemény: Zsuzsó rendben kiért Berlinbe, éppen szokja a gyűrődést a hellyel és a kis lurkókkal. Jó példámon felbuzdulva ő is blogot indított kinti élményeiről, tessék látogatni szorgalmasan! 😉


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

4 hozzászólás a(z) “Elhavazva 2” bejegyzéshez

  1. Zsuzso avatar

    Kösz a reklámot és a linket! 🙂
    Igyekezni fogok!! Minden érdekes esemény igyekszem majd megosztani, de amint azt megírtam: nem ígérek semmit!
    Én is várok ötleteket és szempontokat arról, hogy mit akartok tudni!
    (Ma is szinte egész nap szállingózott a hó, de sajnos nem marad meg, mert 3 fok van. Tiszta lucsok a város, de ahol fehér, ott szép.)

  2. KoBa(k) avatar

    Kölcsönkenyér visszajár. 😉 Nekem is jobb buli blogot írni ha látom hogy nem egyedül kell vakerolnom. Hójelentés: nálunk már második napja hogy megmarad, igaz nem sok, de legalább szép fehér minden.

  3. Jazzabi avatar

    Na itt mar tobb ho esett februarban mint egesz telen… Johetne mar jobb ido, remelem nem kell kimennem hozzad h tavaszt lassak! 😀
    Nem keszult vmi felvetel a koncertrol amit emlitettel?

  4. KoBa(k) avatar

    Készült, de vasárnap este, fél hetes nemgyakorlás után kicsit szét voltunk csúszva… én akkor és ott élveztem mert zeneileg sztem jó volt, de nem biztos hogy a felvétel internet-képes. 😉 A videóbűvészek megvágják hamarosan, aztán megnézem hogy mit teszek fel belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .