Elhavazva

Vallekilde HojskoleSajnos csak képletes értelemben jöhet szóba a hó, bár aránylag gyakran esik errefelé, de megmaradni meg egyáltalán nem marad meg semmi. Szorgalmasan várjuk a tavaszt.

Unatkozni viszont így sincs időm. Pénteken musical-színielőadást állítunk színpadra, saját írású forgatókönyvvel, saját élőzenével, a szomszéd népfőiskolából importált nézőközönséggel. (A musical azért erősen idézőjelben értendő, mint ahogy a színdarab is… 🙂 ) Ez a hét ennek a szervezésével, megvalósításával és próbáival zajlik.

MunkaKözben végre beindult a távmunka is (köszönet Csaba kollégámnak!), így szabadidőmet a szobámban, szorgos kódolással töltöm. Az elmúlt héten hirtelen mindenki letámadt különböző projectekkel, így néha már kicsit túl sok is a jóból. Azért igyekszem mindenhova megfelelni, kellenek a kapcsolatok, jó referenciák, és persze egy kis zsebpénz se jön rosszul…

Dóra & Balázs…legalább lesz mit elsörözni! 😉 Esténként álatalában van némi közösségi program, mozizás, café-est, party. Éjfél előtt már nem is tudom mikor aludtam utoljára, de általában hajnali 1-2 körül kerülök ágyba, és ezzel még csak a középmezőnyben vagyok a többiek között. Nagy alvásra csak hétvégén van lehetőség, akkor viszont alkalomadtán akár délig is húzom a lóbőrt.

Ma este még egy árajánlat elkészítése, egy innovatív verseny brainstormingja, egy hangfelvétel rögzítése és egy mozifilm vár rám, úgyhogy legközelebb folytatom a mesét gyerekek!

14 hozzászólás a(z) “Elhavazva” bejegyzéshez

 1. Dehogynem!

  Szerintem Balázs terve az, hogy hozza az utánpótlást szeptembertől a kórus szoprán szólamába.

 2. Hali!
  Iron mondta, hogy milyen JÓ kép van kint rólad! (az “ivócimborás”) Gondoltam, ezt nem hagyhatom ki!! És tényleg! 🙂
  Igyál nagyokat és hozd haza a kóustagokat, mert mostanában épp kihalni készül a kórus. Nagyon elfogytunk. (Iron keseregett is nekem. – ki másnak?!?)

 3. Hazamegyek és szeptembertől felpörgetjük a dolgokat, ígérem! 😉 Akkor csak te fogsz hiányozni… 🙁

  Feléd mi a helyzet? Utolsó nekirohanások kiköltözés előtt? Rég láttalak MSN-en! 😛

 4. Szia! Ez az uccsó napom itthon. Agybaj a köbön! Természetesen mindent az utolsó pillanatra hagyok… (Ráadásul most is itt ülök a gép előtt. 🙂 ) De nem panaszkodom! Nekem (is) nagyon jó lesz!! Nagyon izgulok! :S
  Vasárnap megpróbálok msn-en lógni, ha időm engedi…

 5. Szia!
  Látom, nem lehet rossz odakint, music, pia, csajok…. hát nem semmi…..:-)
  Jó, hogy beindult a távmunka, bár nem hiszem, hogy sok időd van rá ennyi program mellett.
  Tudsz valamit Zsuzsóról?
  Szép vasárnapot, pussz

 6. Hát, muszáj rá szakítani… van egy gyilkos határidőm és egy frissszerződéses elsőprojectem, nem lehet lazulni.

  Zsuzsó ma tölti kinn az első teljes napját, gondolom este lesz ideje feljönni MSN-re… ha látom, beszélek vele.

 7. ok, üdvözöld a nevemben is légyszi, mert én most indulok vissza Pestre, és ott ugy nincs gép.
  Szép hetet! Jó muzsikálást és szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..